Η αποκάλυψη της Μπέσυς Μάλφα γα τον όγκο στο κεφάλι

0
10

 

Σε επέμβαση αφαίρεσης καλοήθους όγκου που είχε στο κεφάλι της υπεβλήθη η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα πριν από δύο χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Λοιπόν» για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τώρα για την περιπέτεια υγείας της.

Όπως είπε: «Είχα έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, το πέρασα πριν από δύο χρόνια, έκανα την επέμβαση και πήγε πολύ καλά. Ο λόγος που με έκανε να το πω τώρα ήταν ότι τελείωσαν τα κορίτσια το σχολείο, στα παιδιά δεν είχα πει τίποτα, δεν ήθελα. Έκανα πρώτα την επέμβαση και μετά το είπα στην οικογένειά μου, το ήξερε μόνο ο Γεράσιμος και η μητέρα μου. Θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος, να ασχολείται και να μην υπάρχουν ταμπού.

Τότε δεν το ανέφερα, γιατί είπα ότι πάλι θα γραφούν άσχετα, γιατί δυστυχώς αυτό με κατατρέχει. Άλλα λέω κι άλλα γράφουν, λυπάμαι που το λέω. Δεν είχα καρκίνο στο κεφάλι. Ότι να `ναι! Λες και όταν μιλάμε, δεν μας ακούει κανείς. Δηλαδή, τι βλέπουν, τα μαλλιά και τα ρούχα; Γίνομαι έξαλλη. Είχα καλοήθη όγκο στο κεφάλι, έκανα εγχείρηση κι έφυγε. Βγήκα να το πω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα και δεν πρέπει να φοβούνται, πρέπει να ενημερώνονται, είναι μια εγχείρηση ρουτίνας, έτσι αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here