Η «αρχηγός» των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί άλλες 8 φορές! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
89

 

Ήταν μόλις 18 ετών όταν η Ρομίνα, σύμφωνα με το βασικό από τα τρία ονόματα που χρησιμοποιεί, προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα για κλοπή πορτοφολιού. Έκτοτε διήνυσε μακρά πορεία και διέγραψε μία λαμπερή… καριέρα στον κόσμο των πορτοφολάδων. Μεσα σε 8 χρόνια κατάφερε να γίνει η αρχηγός σε ένα πολυπληθές κύκλωμα πορτοφολάδων, που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την ΕΛΑΣ έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση.

Η CAMI ή TSAMI ( ον ) FATMIRA ή ANTONIA ή ROMINA του AGIM ή ANGELO ή ANGEL και της ELENI γεννηθείσα στις 28-6-1981 στην Αλβανία, ηγείτο της εγκληματικής οργάνωσης που τόπο δράσης είχαν τη Μύκονο, τα ΜΜΜ, τις συναυλίες, τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι… όπου δηλαδή συνωστίζονταν τα πλήθη και μπορούσαν ανενόχλητοι να δρουν.

Στα τελευταία δύο χρόνια είχε συλληφθεί οκτώ φορές και όμως κατάφερνε να παραμένει και να κυκλοφορεί ελεύθερη. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Ασφάλειας χαρακτηριστικό της πορσωπικότητάς της και της δράσης της ήταν ότι «ενώ βρισκόταν στην αναμονή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας για τη σύνταξη της σχετικής έκθεσης εμφάνισης (περιοριστικοί όροι), ταυτόχρονα εντός του τμήματος προγραμμάτιζε την ώρα έναρξης της υποομάδας που θα διέπραττε τις κλοπές τη συγκεκριμένη ημέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here