Η «Αυγή» στηρίζει Φίλη και επιτίθεται στον Άδωνι

0
6

 

Τους Μένουμε Ευρώπη και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη «βλέπει» η εφημερίδα «Αυγή» πίσω από το κίνημα «Παραιτηθείτε», προσπαθώντας να στηρίξει Φίλη παρ’ όλο που τον «άδειασε» το Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, με άρθρο της η εφημερίδα δεν διστάζει να επιτεθεί στο κίνημα κατηγορώντας το ότι είναι οι σύγχρονοι οπαδοί των διαδηλώσεων της «κατσαρόλας», που είχαν εμφανιστεί στη Χιλή στο τέλος του 1971.

Υπό τον τίτλο «Άδωνις και Σία βαράνε την κατσαρόλα» η «Αυγή» γράφει αναλυτικά:

Πολιτικοί υποστηρικτές του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη, τουϊτεράδες τύπου Μουρούτη και ορισμένοι ακραιφνώς νεοφιλελεύθεροι του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού είναι οι «ακομμάτιστοι» οργανωτές των συγκεντρώσεων «Παραιτηθείτε» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 του μήνα, που τις τελευταίες ώρες ζητούν την παραίτηση του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη για να προσδώσουν πολιτική υπόσταση στην κίνησή τους.

avgi adonis

 

Τα περί απόπειρας του υπουργού ή της κυβέρνησης να θέσουν τις κινητοποιήσεις εκτός νόμου είναι αντιστοίχου σοβαρότητας με τους ισχυρισμούς «Ο Φίλης θα καταργήσει τα φωνήεντα» και το βίντεο που έχουν φτιάξει για την περίσταση, που ξεκινάει από τους Σπαρτιάτες, περνάει από τον Κολοκοτρώνη και καταλήγει στον Κ. Καραμανλή.

Αυτά και άλλα δείχνουν ότι από το «Μένουμε Ευρώπη» ταξιδεύουν προς… Χιλή!

* Πώς η ομάδα Γεωργιάδη μέσω των επιθέσεων στον Ν. Φίλη επιχειρεί να κρατήσει ζωντανή τη γραμμή των «εκλογών τώρα» στη Ν.Δ. και οι συνοδοιπόροι της σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here