Η Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει το βιβλίο της, «Δάκρυα του πάθους ΙΙ»

0
188

 

 Η ερωτική ιστορία του Ανδρέα και της Λυδίας επιστρέφει ανανεωμένη και διπλή, για να ακολουθήσουμε τους ήρωες της στην παθιασμένη τους περιπέτεια, από την πρώτη τους συνάντηση, μία βροχερή νύχτα στη Νέα Υόρκη, και τον φλογερό έρωτά τους, μέχρι την προδοσία και το δραματικό τέλος. Η ιστορία συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου ο καθένας επιζητεί τις απαντήσεις στα ερωτήματά του και την κάθαρση του.

Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου, παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της «Δάκρυα του πάθους», που πλέον κυκλοφορεί διπλό, με τίτλο «Δάκρυα του πάθους ΙΙ».

Τα «Δάκρυα του πάθους» κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την εκδοτική εταιρεία τον Φεβρουάριο, η Έλενα Αντωνίου εξέδωσε η ίδια τα «Δάκρυά» της, για να ξετυλίξει όλη την ιστορία των ηρώων της από την αρχή μέχρι το τέλος.

13501792_10153666653996569_3692603952533443475_n

 

Ένας έρωτας που δείχνει καταδικασμένος…

Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου, μία βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα και της Λυδίας ενώνονται αμέσως. Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη κι επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος, κι εκείνη πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της και να αντιμετωπίσει όλες τις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Στην προσπάθειά της να βρει μία λύση, στον δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος, ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.

Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση: έναν γάμο που θα της λύσει όλα της τα προβλήματα. Και πλέον, η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον απόλυτο έρωτα που είχαν ζήσει. Η Λυδία έχει να διαλέξει ανάμεσα στη λογική και το πάθος, ένα πάθος που το πλήρωσε με δάκρυα. Πώς μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν, όταν αυτό ήταν τόσο ζωντανό; Εφιάλτες, μυστικά, ψέματα και λάθη στοιχειώνουν έναν έρωτα, που δείχνει καταδικασμένος.

Απόψε στις 19.00 στο υπέροχο Kreuzberg urban culture bar στον Κεραμεικό,σας προσκαλούν να περάσετε μαζί ένα όμορφο απόγευμα με συζήτηση, ποτό και μουσική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here