Η επιστολή του Τσε Γκεβάρα ήταν το μήνυμα της Ραχήλ προς τη Ζωή

0
52

Απόσπασμα από επιστολή του Ενρέστο τσε Γκεβάρα προς τον Φιντέλ Κάστρο χρησιμοποίησε η Ραχήλ Μακρή στο Facebook προκειμένου να στείλει τον χαιρετισμό της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την αποτυχία και των δύο στις εκλογές αφού το κόμμα του κ. Λαφαζάνη με το οποίο ήταν υποψήφιες δεν μπήκε στη Βουλή.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραψε η Ραχήλ Μακρή στο Facebook.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης της Καραϊβικής. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανος που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραφε ο Τσε στην επιστολή του προς τον Φιντέλ Κάστρο.

 

«Κλεμμένο» από επιστολή του Τσε Γκεβάρα το μήνυμα της Ραχήλ προς τη Ζωή

H κ. Μακρή μετά την ήττα της Λαικής Ενότητας στις εκλογές και το μικρό ποσοστό που την άφησε έξω από τη Βουλή εκδήλωσε την πίκρα της και και πάλι με κάτι από Τσε Γκεβάρα…

«Κλεμμένο» από επιστολή του Τσε Γκεβάρα το μήνυμα της Ραχήλ προς τη Ζωή

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here