Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετατράπηκε σε… Θέατρο Σκιών

0
9

«Μύλος» έγιναν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τους χαρακτηρισμούς περί καραγκιόζηδων να πηγαίνουν και να ‘ρχονται.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η σκληρή «μάχη» στην Ολομέλεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης έριξε λάδι στην φωτιά: «Ξέρω γιατί είστε εκνευρισμένος. Είστε εκνευρισμένος γιατί το πρωί είπατε ότι θα ψηφίζατε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία περιλαμβάνει την πώληση του ΟΛΠ. Εσείς πριν από μια εβδομάδα λέγατε στο Κερατσίνι ότι ο ΟΛΠ δεν πωλείται. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια», είπε απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ανταπάντησε: «Εσείς είστε καραγκιόζης».
Αδ. Γεωργιάδης: «Εγώ δεν είπα ότι είστε καραγκιόζης μίλησα για καραγκιοζιλίκια».
Π. Λαφαζάνης: «Τα καραγκιοζιλίκια αλλού. Καραγκιόζης είσαι εσύ».
Αδ. Γεωργιάδης: «Και τον ΟΛΠ θα δώσετε και από κάτω θα έχει την υπογραφή “Παναγιώτης Λαφαζάνης”… Αυτά για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά. Χαίρομαι που είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Χαίρομαι που έρχεστε στις θέσεις μας».
Στον «καβγά» μπήκε και η πρόεδρος της Βουλής λέγοντας «κε Γεωργιάδη έχετε εκτραπεί. Σταματήστε να μιλάτε κ. Γεωργιάδη γιατί σας απευθύνομαι» για να εισπράξει «πληρωμένη» απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ: «Να μην με διακόπτετε… Τι είστε; Τύραννος;».
Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Να σταματήσετε γιατί εκτός από τον καραγκιόζη υπάρχει και ο Χατζιαβάτης».

Και κάπως έτσι η Επιτροπή μετατράπηκε σε… θέατρο σκιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here