Η ΕΠΟ πάει τον Κοντονή στα δικαστήρια

0
9

 

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο υφυπουργός καταφέρθηκε εναντίον της Ομοσπονδίας κάνοντας λόγο για «διεφθαρμένο διευθυντήριο της ΕΠΟ που έχει οικονομικά οφέλη απ’ το καθεστώς», αναζωπυρώνοντας τη μεταξύ τους διαμάχη.

Η ΕΠΟ  απο την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τον Σταύρο Κοντονή για συκοφαντία και προανήγγειλε την προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία, καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Όσα ανέφερε ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων της “εξυγίανσης” σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα απηχούν το ήθος και την αγωγή του και είναι αναμασήματα όσων έχουν γραφτεί στο παρελθόν και πολλάκις παταγωδώς διαψευστεί. Είναι προφανές ότι τα σχέδια του, όποια και αν είναι αυτά, δεν επιτυγχάνουν και για αυτό καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας, τα οποία δεν συνάδουν αξίωμα, το οποίο κατέχει. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος απάντησης για μας είναι η προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ από μέρους του ετοιμάζει και μήνυση και αγωγή εναντίον του Σταύρου Κοντονή!
Οι νομικές ενέργειες θα δρομολογηθούν άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here