Η κυβέρνηση «μετράει» αντίστροφα για το δημοψήφισμα

1
10

 

Σε ειδική ιστοσελίδα που κατασκεύασε η κυβέρνηση αποκλειστικά για το δημοψήφισμα, ενημερώνει τους πολίτες για τα διαδικαστικά, ενώ με ένα «ρολόι» μετρά αντίστροφα για τη μέρα διενέργειας του δημοψηφίσματος.

Η ιστοσελίδα είναι επίσημη για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και διευθύνεται από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας της κυβέρνησης.

Στον ιστότοπο, κυριαρχεί ένα πρωτοσέλιδο με τρία μεγάλα θέματα. Το ένα είναι η δήλωση του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, το δεύτερο η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ και το τρίτο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος σχολιάζει τις δηλώσεις του Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ.

Ο ιστότοπος έχει και ειδικές κατηγορίες όπως, «Γιατί δημοψήφισμα», «Πού και πώς ψηφίζω;» «Και αυτοί το έκαναν» παραθέτοντας τις χώρες που προχώρησαν σε δημοψηφίσματα.

ScreenShot_20150630201443

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοίταξα το πρωτοφανές με το μοναδικό ψηφοδέλτιο που περιέχει μαζι το «ναι» και το «όχι» και μας ζητάει να σταυρώσουμε ενα απο τα δυο.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ! Θα υπάρξουν οι ξύπνιοι που (άμα δουν οτι τα σταυρωμένα «ναι» υπερισχύουν) θα επιχειρήσουν να τα ακυρώσουν προσθέτοντας σταυρο και στο «οχι»

    ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here