Η κυβέρνηση «μετράει» αντίστροφα για το δημοψήφισμα

1
1

 

Σε ειδική ιστοσελίδα που κατασκεύασε η κυβέρνηση αποκλειστικά για το δημοψήφισμα, ενημερώνει τους πολίτες για τα διαδικαστικά, ενώ με ένα «ρολόι» μετρά αντίστροφα για τη μέρα διενέργειας του δημοψηφίσματος.

Η ιστοσελίδα είναι επίσημη για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και διευθύνεται από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας της κυβέρνησης.

Στον ιστότοπο, κυριαρχεί ένα πρωτοσέλιδο με τρία μεγάλα θέματα. Το ένα είναι η δήλωση του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, το δεύτερο η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ και το τρίτο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος σχολιάζει τις δηλώσεις του Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ.

Ο ιστότοπος έχει και ειδικές κατηγορίες όπως, «Γιατί δημοψήφισμα», «Πού και πώς ψηφίζω;» «Και αυτοί το έκαναν» παραθέτοντας τις χώρες που προχώρησαν σε δημοψηφίσματα.

ScreenShot_20150630201443

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοίταξα το πρωτοφανές με το μοναδικό ψηφοδέλτιο που περιέχει μαζι το «ναι» και το «όχι» και μας ζητάει να σταυρώσουμε ενα απο τα δυο.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ! Θα υπάρξουν οι ξύπνιοι που (άμα δουν οτι τα σταυρωμένα «ναι» υπερισχύουν) θα επιχειρήσουν να τα ακυρώσουν προσθέτοντας σταυρο και στο «οχι»

    ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ