Η Μαριέττα Γιαννάκου μιλά για το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό της

0
8

Για την περιπέτεια της υγείας της και τον ακρωτηριασμό του ποδιού της μίλησε η Μαριέττα Γιαννάκου, σε χθεσινή της εμφάνισή στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

«Αυτή η ιστορία μου έδειξε ότι υπήρχε πολύς κόσμος που με αγαπούσε και συμφωνούσε μαζί μου» δήλωσε και περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα. «Ηταν ένας βαρύς τραυματισμός. Δεν έφταιγα εγώ όμως. Ήταν τα γενέθλια της κόρης μου και πήγα στο σχολείο για να την πάρω. Εκεί μου ζήτησε ο διευθυντής να πάμε απέναντι να δούμε τους καθηγητές γιατί ήθελαν να με δουν και να τα πούμε. Ανάμεσα στα δύο κτίρια υπήρχε ένας δρόμος τερατώδης, ο οποίος δεν ήταν δρόμος, τον φτιάξανε μετά. Έβρεχε και γλίστρησα και συνάντησε ένα εμπόδιο το πόδι και έγινε ένα φοβερό κάταγμα στην ποδοκνημική. Δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην αρχή…».

Αναφορικά με το κατά πόσο τίθεται θέμα ιατρικού λάθους, η Μ. Γιαννάκου ξεκαθάρισε ότι «Δεν υπήρχε ιατρικό λάθος. Έλεγα πάντα στους συνεργάτες μου ότι αν αρρωστήσω θα με πάτε στο νοσοκομείο και δεν θα πείτε ότι είμαι εγώ και δεν θα αφήσετε τους συναδέλφους μου γιατρούς να κάνουν συμβούλια επί συμβουλίων γιατί θα με πεθάνουν το συντομότερο. Πολλές φορές, ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα τα φροντίζουν, αλλά πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Από τον φόβο των γιατρών και τις διχογνωμίες… Δεν μιλώ για την δική μου περίπτωση, γενικά μιλάω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here