Η Ναταλία Γερμανού εξομολογείται: Με απάτησε ο σύζυγός μου…

0
52

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε δημοσίως ότι την είχε απατήσει ο σύζυγός της! Είπε, μάλιστα, πως ο ίδιος είχε τη μαγκιά να το παραδεχτεί, πράγμα που την έκανε να μην τον χωρίσει. Όπως είναι προφανές εννοούσε τον Πέτρο Ίμβριο, με δεδομένο ότι έχει παντρευτεί μόνο μία φορά.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Βέβαια, ο Πέτρος Ίμβριος έχει τελείως διαφορετική άποψη. Πριν από λίγες μέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της «Namaste» και αναφέρθηκε στο θέμα.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο τραγουδιστής, είπε για τον λόγο του χωρισμού τους: «Πριν από 12 χρόνια με χώρισε βέβαια, αλλά δεν το λέει. Έπαιξε αμόρε άλλο!», είπε. Για να απαντήσει η Ναταλία Γερμανού: «Ψέμματα! Δεν σε χώρισα ποτέ για κάποιον άλλον, θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here