Η Πολιτική Γραμματεία καταδίκασε τις «παράλογες απαιτήσεις» των δανειστών

0
4

 

Η τελική πρόταση συμφωνίας πρέπει να αξιολογηθεί συνολικά από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και με βάση τα όρια της εντολής που έχει λάβει η κυβέρνηση και με βάση την βιωσιμότητά της συμπεριλαμβανομένου του σκέλους της ανάπτυξης και του χρέους, επεσήμανε ο γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σημείωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι μια αξιοπρεπής συμφωνία.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές στην συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Στην εισήγησή του ο κ. Κορωνάκης σημείωσε πως, η κυβέρνηση δίνει σκληρή μάχη απέναντι σε απίστευτους εκβιασμούς και πρωτοφανείς τακτικές ασφυξίας.

Πρόσθεσε, ότι η νέα συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης αποδεικνύει την θέλησή για λύση αν και περιλαμβάνει και επώδυνα στοιχεία που βρίσκονται στα όρια των αντοχών της κοινωνίας, όπως μέχρι σήμερα συλλογικά έχουμε περιγράψει.

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι  πρόθεση της κυβέρνησης είναι μια αξιοπρεπής συμφωνία που θα επιβαρύνει τα υψηλά στρώματα και όχι τα φτωχά, ενώ χαρακτήρισε παράλογες τις νέες απαιτήσεις των δανειστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here