Η προκλητική συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Ένα πραγματικά περίεργο γεγονός σημειώθηκε στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς, όπου ένας υπάλληλος σεκιούριτι του ΗΣΑΠ, ζήτησε από έναν Αφρικανό επιβάτη να πάει σε ένα από τα πίσω βαγόνια επειδή εμπόδιζε η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, ο υπάλληλος όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο επέμενε ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει να υπάρχουν στα μπροστά βαγόνια επιβάτες με αποσκευές.

Ο Αφρικανός επιβάτης με ευγενικό τρόπο και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα η βαλίτσα του και ότι δεν γνωρίζει γι’ αυτόν τον κανονισμό.

Ώρες αργότερα η Διοίκηση της «ΣΤΑΣΥ» με σχετική ανακοίνωσή της καταδίκασε τη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης στο σταθμό του ηλεκτρικού της Κηφισιάς προς αλλοδαπό επιβάτη, χαρακτηρίζοντας την «απαράδεκτη» και ζητεί την άμεση απομάκρυνσή του από το δίκτυο της εταιρείας security.

Η διοίκηση της «ΣΤΑΣΥ» με σημερινή ανακοίνωση της, » καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στον σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξαιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here