Η πρώην γυναίκα του Πούτιν λέει ότι είναι νεκρός: «Αυτός είναι ο σωσίας του»

0
23

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι νεκρός! Αυτό τουλάχιστον φαίρεται να δήλωσε η πρώην σύζυγός του Λουντμίλα Πούτινα, προσθέτοντας μάλιστα πως αυτός που βλέπουμε είναι ο σωσίας του.

Όπως αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με ένα κείμενο που δημοσίευσε η γερμανική Die Welt, ένα βράδυ κάποιοι μπήκαν στο σπίτι τους, το έκαναν άνω κάτω σπάζοντας τα πράγματα και τον απήγαγαν.

«Λίγες μέρες μετά την επίθεση ήρθε ο πρώτος σωσίας του. Αργότερα έμαθα ότι η δολοφονία του Βλαντιμίρ, που προετοιμαζόταν καιρό, έγινε όταν ήταν έτοιμος ο πρώτος σωσίας του να πάρει τη θέση του. Φυσικά του έμοιαζε πολύ, έμεινα έκπληκτη. Αλλά ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο», φέρεται να δήλωσε.

Εκείνοι που απήγαγαν και σκότωσαν τον ηγέτη της Ρωσίας, σύμφωνα με την Λουντμίλα, απείλησαν εκείνη και τις κόρες της πως αν μιλήσουν, θα καταλήξουν νεκρές.

«Με κάποιο τρόπο βρήκαν τα κορίτσια. Και μου έδωσαν τελεσίγραφο ή παίζω το ρόλο της πιστής συζύγου ή κι εγώ και οι κόρες μου θα πεθαίναμε», υποστήριξε.

Η κ. Πούτινα, όπως τονίζει, κατάφερε και το «έσκασε» στο εξωτερικό, καθώς ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Τώρα μίλησε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει να γίνονται όλα αυτά στο όνομα του Πούτιν από «τρομερούς ανθρώπους, που δεν σταματούν σε τίποτα»

Επιπλέον, αποκάλυψε πως ο Πούτιν ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, ένας τύραννος, που τη χτυπούσε και δεν της έδινε σημασία. Την έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ για πολλά χρόνια δεν της επέτρεπε να δει το φως του ήλιου ή κάποιον άνθρωπο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here