Η πρώην σύζυγος του αεροπειρατή της Λάρνακας ανοίγει την καρδιά της

0
8

 

«Περάσαμε δύσκολα χρόνια μαζί του» λέει η Μαρίνα Παράσχου στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» και τονίζει πως «εδώ και 25 χρόνια ουδέποτε θυμήθηκε ότι είχε γυναίκα και παιδιά. Τώρα θυμήθηκε;», διερωτάται και ξεκαθαρίζει ότι οδηγήθηκε μεν στο αεροδρόμιο αλλά «ούτε μίλησε, ούτε και ήθελε να μιλήσει μαζί του». Στόχος των Αρχών ήταν να αναγνωρίσει τη φωνή του.

Επικίνδυνο και απρόβλεπτο άνθρωπο χαρακτήρισε τον Σαΐφ Ελντίν Μουσταφά η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Παράσχου.

Η 51χρονη Μαρίνα, η οποία άθελά της και χωρίς να το επιδιώξει έγινε πασίγνωστη σ’ όλο τον κόσμο, άνοιξε την καρδιά της εξιστορώντας μερικές από τις πολλές, όπως είπε, δύσκολες κι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η ίδια και τα παιδιά της δίπλα στον Μουσταφά, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι αρχικά παρουσιάστηκε από κάποια ΜΜΕ περί… «ιστορίας αγάπης» πίσω από την αεροπειρατεία.

«Αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποίησε το όνομά μου απλώς και μόνο ως πρόφαση για να έλθει στην Κύπρο και να ζητήσει άσυλο«, ανέφερε η Μαρίνα Παράσχου.

Σήμερα και τα τρία παιδιά του Μουσταφά και της Μαρίνας έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες με παιδιά. Κανένα απ’ αυτά δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 59χρονο πατέρα τους.

Εδώ και περίπου 24 χρόνια τα παιδιά του Αιγύπτιου αεροπειρατή μεγάλωσαν χωρίς την πατρική στοργή. Παρά τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσαν εξαιτίας της συμπεριφοράς του πατέρα τους (είχε συχνά προβλήματα με την αστυνομία και φυλακίστηκε για μεγάλο διάστημα), κατάφεραν να φτιάξουν τη δική τους ζωή, όπως και η Μαρίνα Παράσχου, η οποία παντρεύτηκε Σύρο που βαπτίστηκε χριστιανός και μαζί απέκτησαν ακόμα έναν γιο, τον Χρίστο. Η ζωή τους, όμως, αναστατώθηκε εκ νέου προχθές, εξαιτίας της ενέργειας του Σαΐφ να κρατήσει όμηρους τους επιβάτες της πτήσης των αιγυπτιακών αερογραμμών.

«Το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από την Αίγυπτο και να ζητήσει άσυλο σε κάποια άλλη χώρα», μας δήλωσε η Μαρίνα και πρόσθεσε: «Πάντοτε είχε προβλήματα με τις εκάστοτε κυβερνήσεις στην Αίγυπτο. Πάντοτε ήταν με την αντιπολίτευση. Το μόνο που κατάφερε είναι ν’ αναστατώσει για άλλη μία φορά τη ζωή μας, εμένα και των παιδιών του. Μετά από 25 τόσα χρόνια θυμήθηκε ότι έχει παιδιά και οικογένεια… Ήταν απλώς μία δικαιολογία και τίποτε περισσότερο. Αυτό που του ζητάμε ως οικογένεια είναι να σεβαστεί την ησυχία μας και τη ζωή που φτιάξαμε».

ΠΗΓΗ: politis-news.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here