Η Σαρλίζ Θερόν βαρέθηκε τον Σον Πεν και τον παράτησε στα κρύα του λουτρού…

0
75

Όπως γράφει και ο τίτλος΄, η Νοτιοαφρικανή καλλονή αποφάσισε να φύγει από τη σχέση τους, διότι βαρέθηκε τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Αμερικανό ηθοποιό.

«Ηταν κουραστικός, δεν ήταν διασκεδαστικός και η Σαρλίζ έβλεπε ότι υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους και δεν μπορούσε να… αναπνεύσει», αναφέρει πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

«Το να είσαι με τον Σον είναι πλήρης απασχόληση. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος αλλά πολλές φορές φορές γίνεται κουραστικός και δεν είναι καθόλου διασκεδαστικός», αποκάλυψε στον ιστότοπο «HollywoodLife».

 

 

theron pen

Φαίνεται ότι η συστηματική ενασχόλησή της με τη φιλανθρωπία ήταν κόντρα στις επιθυμίες του και στον τρόπο που αντιλαμβάνεται την κοινή του ζωή με μια γυναίκα.

 «Η Σαρλίζ ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο γεγονός που κούραζε τον Σον. Χρειάζεται έναν άνδρα δίπλα της ο οποίος να έχει την ίδια ενέργεια με εκείνη. Και οι δυο τους είναι άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στην καριέρα τους αλλά βλέπουν από εντελώς διαφορετική σκοπιά τα πράγματα. Ευτυχώς έχουν κρατήσει τη φιλία τους. Η Σαρλίζ έβλεπε ότι υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους και δεν μπορούσε να… αναπνεύσει. Τον αγαπάει πάρα πολύ και τον σέβεται απεριόριστα αλλά ήθελε να ξεφύγει από την όλη ατμόσφαιρα της έντασης. Εξάλλου η Σαρλίζ είναι πολύ νέα».

 

Η Σαρλίζ και ο Σον άρχισαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2013 μετά από φιλία πολλών ετών. Ενα χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2014 αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι. Τον περασμένο Ιανουάριο μάλιστα, εκείνος υιοθέτησε τον τρίχρονο γιο της Σαρλίζ, Τζάκσον. Ολα έδειχναν ότι αυτή η σχέση θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στο φεστιβάλ των Κανών τον περασμένο μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here