Η Τζένιφερ Γκάρνερ μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της

0
8

 

Πιο ειλικρινής από ποτέ η λαμπερή ηθοποιός, μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της και έκανε αποκαλύψεις για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ έπειτα από 10 χρόνια γάμου και μετά από τρία παιδιά.

Και ενώ οι φήμες που ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσα τους έδιναν και έπαιρναν, η αποκάλυψη έρχεται από την ίδια την Τζένιφερ, που ήταν πραγματικά χείμαρρος στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τον γάμο τους: “Ήταν ένας αληθινός γάμος. Δεν ήταν για τις κάμερες. Και για μένα ήταν η η πρώτη μου προτεραιότητα το να είμαι εκεί. Αλλά δεν πέτυχε”.

garner vanity fair

Όσο για το τι έγινε ακριβώς, αλλά και τις φήμες πως ο Μπεν είχε ερωτική σχέση με τη νταντά των παιδιών του Κριστίν Ουζουνιάν – που ομολογουμένως μοιάζει πολύ στην πρώην σύζυγο- η ίδια είπε:

“Να σας πω κάτι. Είχαμε χωρίσει εδώ και μήνες πριν ακούσω για την νταντά. Δεν είχε καμία ανάμειξη στην απόφαση που πήραμε να χωρίσουμε. Δεν ήταν μέρος μια εξίσωσης. Λάθος κρίση; Ναι. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα για τα παιδιά το να εξαφανιστεί από τη ζωή τους.”

Η Τζένιφερ που έχει αφιερωθεί στην καριέρα της αυτές τις μέρες, έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ μετά το διαζύγιό της, αλλά όπως φαίνεται θα την βλέπουμε όχι μόνο όλο και περισσότερο αλλά όλο και πιο ωραία από εδώ και πέρα, αφού όπως δήλωσε η ίδια τον χρόνο που είχε για τον γάμο της τώρα θα τον διαθέσει όλο στον εαυτό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here