Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν παρανοϊκή, ναρκομανής και λεσβία, λέει η ατζέντης της

0
98

«Η Τζούλια Γκάρλαντ ήταν μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια που ωστόσο αντιμετώπιζε πολλά ψυχολογικά προβλήματα όπως και έναν μακροχρόνιο εθισμό σε παράνομες ουσίες», υποστηρίζει η ατζέντης της Στίβι Φίλιπς.

Σαράντα έξι χρόνια με το θάνατο της Γκάρλαντ, η Φίλιπς περιγράφει στη νέα της αυτοβιογραφία άγνωστες στιγμές από τη ζωή της μεγάλης αμερικανίδας σταρ.

«Επρόκειτο για μία γυναίκα που το μυαλό της είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ», γράφει χαρακτηριστικά και αναφέρει ότι η Γκάρλαντ είχε προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί το 1961 σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μπροστά της. Η 78χρονη σήμερα Φίλιπς περιγράφει μία σκηνή όπου η Γκάρλαντ έκοβε τις φλέβες τις, χαμογελώντας στη βοηθό της που είχε γεμίσει αίματα.

Μάλιστα, η ατζέντης της αναφέρει ότι η διάσημη ηθοποιός και μητέρα της Λάιζα Μινέλι είχε προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Καθ’ οδόν προς μία παράσταση και ενώ βρίσκονταν στη λιμουζίνα, η Γκάρλαντ είχε βάλει το χέρι της στα γεννητικά όργανα της Φίλιπς, η οποία έμεινε άφωνη και ανίκανη να αντιδράσει.

Όπως επισημαίνει, εκείνη ήταν η στιγμή που έχασε τα τελευταία ψήγματα σεβασμού που έτρεφε για την θρυλική καλλιτέχνιδα αν και συνέχισε να εργάζεται για εκείνη για 4 ακόμα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here