Η Χίλαρι Κλίντον θα ανακοινώσει αύριο την διεκδίκηση του χρίσματος

0
8

Η Χίλαρι Κλίντον σχεδιάζει να ανακοινώσει αύριο, ημέρα Κυριακή την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, έτσι ώστε να είναι υποψήφια για την προεδρία το 2016, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς στέλεχος των Δημοκρατικών προσκείμενο στο δικό της στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση θα γίνει με βίντεο μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον έχει ήδη τεράστια απήχηση και θεωρείται η επικρατέστερη υποψήφια για το χρίσμα ενώ ως τώρα δεν φαίνεται να έχει σοβαρό ανταγωνισμό για το χρίσμα.

Ο Τζιμ Γουέμπ, πρώην γερουσιαστής εκλεγμένος στη Βιρτζίνια, και ο Μάρτιν ο Μάλεϊ, πρώην κυβερνήτης στην πολιτεία Μέριλαντ, είναι ανάμεσα στους λιγοστούς Δημοκρατικούς που έχουν κάνει βήματα για τη διεκδίκηση του χρίσματος μέχρι στιγμής.

Το γεγονός μάλιστα ότι η Κλίντον θα στηριχτεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης θυμίζει τις τακτικές τις οποίες είχε αξιοποιήσει ο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, όταν προσέλκυσε έτσι το ενδιαφέρον των πολιτών και συγκέντρωσε τεράστια ποσά χάρη σε μικρές δωρεές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here