Η χήρα του Steve Jobs παρακάλεσε τον DiCaprio να μην δεχθεί το ρόλο στη βιογραφική ταινία

0
3

Η χήρα του Steve Jobs, Laurene Jobs επικοινώνησε με ηθοποιούς όπως ο Leonardo DiCaprio και ο Christian Bale για να τους ικετεύσει να μην ενσαρκώσουν το σύζυγό της στη σχετική βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Danny Boyle, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter.

«Από την αρχή, η Laurene Jobs προσπαθεί να σκοτώσει αυτήν την ταινία. Πήρε τον DiCaprio και του είπε: Μην το κάνεις. Πήρε και τον Bale και του είπε: Μην το κάνεις» σχολιάζει άνθρωπος-κλειδί στην παραγωγή, σύμφωνα με το δημοσίευμα που μεταδίδει και ο Guardian. «Ήθελε πάρα πολύ να μην γίνει η ταινία. Αλλά εμείς είπαμε πως θα το προχωρήσουμε. Νομίζω πως όντως μίλησε με τους ηθοποιούς» αναφέρει άλλη πηγή, που εργάζεται στη Sony Pictures.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, από τη σκηνή του Vanity Fair New Establishment Summit, έβγαλε χθες ένα μικρό λόγο για τις αναμνήσεις που έχει από τον Steve Jobs και το πως ο θάνατός του τον επηρέασε, ενώ σχετικά με την επερχόμενη ταινία σχολίασε πως διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

«Υπάρχουν γιοι και κόρες και χήρες και πολύ κοντινοί φίλοι που έχουν αναστατωθεί τελείως και έχουν συγχυστεί επίσης» φέρεται να ανέφερε ο Ive, σύμφωνα με το Verge. «Εμείς θυμόμαστε και γιορτάζουμε τη ζωή του Steve Jobs αλλά την ίδια στιγμή βγαίνει αυτή η ταινία κι εγώ δεν αναγνωρίζω καν αυτόν τον άνθρωπο» σημείωσε στη συνέχεια.

H ταινία «Steve Jobs» σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here