Η Ζωή άφησε άφωνους τους ρεπόρτερ για τους αντιεξουσιαστές

2
3

Εμβρόντητους άφησε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι της μετέφεραν την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;» τους ρώτησε δηκτικά και αποχώρησε, δηλώνοντας ότι θα κάνει συνολικό σχόλιο όταν ενημερωθεί πλήρως για τα γεγονότα.

Η πρώτη αντίδραση της προέδρου της Βουλής δεν είχε καμιά σχέση με την επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης, που έκανε λόγο για «προκλητική» και «ακατανόητη ενέργεια».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε με καυστικό τρόπο στην αντίδραση της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Αρκετά πια με τα γραμμάτια που πρέπει να εξαργυρώσει η πρόεδρος της Βουλής στους γνωστούς αγνώστους που έχει υπερασπιστεί», έγραψε στο twitter, αναφερόμενος προφανώς στη δικηγορική ιδιότητά της.

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ζωή Κωνσταντοπουλου, βλέποντας την στη βουλή από την άλλη θέση τις εξουσίας δηλαδή τις ανεξάρτητης δημοκρατικής προεδρου που διάταση στο κοινοβούλιο τον k. Σαμαρά k Βενιζέλο να καθίσουν ώστε να τους δοθεί λόγος να μιλήσουν η να τηρήσουν την ταξι.
  Η αντίδραση τους ήταν φανερή κατόπιν σαράντα χρονια εξουσίας του εγώ διατάσσω k εσείς υπακούτε.
  Ναι τους φάνηκε πολύ υποτιμητικό αφού μάλιστα ο K Σαμαράς πήρε τους βουλευτές του k αποχώρησαν από την βουλή σαν κάποια κακομαθημένα που δεν δέχονται να τους επιβάλλονται κανόνες από κάποιους φτωχούς παρακατιανούς που πήραν την εξουσία απο τα χερια τοus.
  Στο θέατρο Ελλάδα όπως φαίνεται ισχύ ο νομος του Καραγκιόζη, Τα δικά σου δικά μου k τα δικά μου πάντα δικά μου.
  Όσο για τους άφωνους δημοσιογράφους μου φαίνεται εδώ ανοίγουμε την μελλοντική δημοσιογραφία

 2. Με τους αναρχικούς δοκιμάσανε όλους τους τρόπους, φαίνεται οι καινούργοι δοκιμάζουν κάτι νέο τρόπο επικοινωνίας.
  Όπως λένε δώστους χρόνο μην τυχόν k καταλάβουν μονοι τους πως καταστρέφουν την πατρίδα k όχι την κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here