Τα κατάφερε μετά από 46 χρόνια – Γέννησε στα 70 ένα υγιέστατο μωρό

0
6

 

Γυναίκα από την Ινδία έγινε μητέρα στα 70 της. Πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Daljinder Kaur και ο 79χρονος σύζυγός της κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί μετά από 46 χρόνια γάμου και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες.

Η 70χρονη ακολουθούσε επί δύο χρόνια μία αγωγή με ωάρια από δωρήτρια σε γυναικολογική κλινική στην περιοχή Haryana. Όπως λέει η ίδια που φροντίζοντας το μωρό της: «Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας. Τώρα νιώθω ολοκληρωμένη».

Στην Ινδία δεν επιτρέπεται η υιοθεσία για ζευγάρια άνω των 45 ετών. Η Kaur προσπάθησε δύο φορές να κυοφορήσει σε διάστημα δύο χρόνων και με ένα διάλειμμα έξι μηνών. Η τρίτη φορά ήταν αυτή που της χάρισε το αγοράκι της, τον Arman.

Ο περήφανος πατέρας, Gill,  δηλώνει πως δεν στενοχωριέται για την ηλικία του. «Πολλοί αναρωτιούνται τι θα απογίνει το παιδί μόλις θα πεθάνουμε. Ο Θεός θα φροντίσει για όλα», λέει.

Ο ιδιοκτήτης της μαιευτικής κλινικής δηλώνει πως για τους ίδιους αποτελεί μεγάλη ευτυχία. Μπορεί, συμπληρώνει, μερικοί να πουν ότι αυτό το εγχείρημα δεν είναι ηθικό αλλά το ζευγάρι έχει συγγενείς που μπορούν να φροντίσουν το μωρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here