ΗΠΑ: Εξαντλήθηκαν σε 30″ εισιτήρια για λειτουργία του Πάπα Φραγκίσκου

0
10

Δέκα χιλιάδες εισιτήρια εξαντλήθηκαν, μέσα σε μόλις 30  δευτερόλεπτα, για τη λειτουργία που θα τελέσει ο πάπας Φραγκίσκος στη Φιλαδέλφεια κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, στις 22-27 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα νωρίτερα, άλλα 10.000 εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μέσα σε 2 λεπτά, για την υπαίθρια ομιλία που θα εκφωνήσει ο Ποντίφηκας στο Εμπορικό Κέντρο της Ανεξαρτησίας στη Φιλαδέλφεια.

Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί την επομένη της ομιλίας, σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο Benjamin Franklin Parkway, έξω από το Μουσείο Τέχνης, στο πλαίσιο της διάσκεψης της Παγκόσμιας Συνάντησης Οικογενειών. Και για τις δύο εκδηλώσεις τα εισιτήρια διατέθηκαν δωρεάν στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, όλες οι εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρευρεθεί ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχουν συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Πάπας θα φθάσει στην Ουάσινγκτον στις 22 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ενώ θα μιλήσει και στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα πραγματοποιήσει τελετή στην Madison Square Garden.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψής του θα είναι η Φιλαδέλφεια, στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here