Υποχρεωτικά στο εδώλιο οι 18 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα

0
5

 

Tο δικαστήριο αποφάσισε σήμερα ότι από τη συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου άπαντες οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο.

Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλει η πολιτική αγωγή, υποστηρίζοντας πως η παρουσία και των 18 εμπλεκομένων, ανάμεσά τους  και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ειναι υποχρεωτική. Την ίδια θέση κράτησε και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία στην εισήγησή της είχε προτείνει να γίνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας Φύσσα να εμφανίζονται σε κάθε συνεδρίαση, και μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης της υπόθεσης της δολοφονίας Φύσσα, το σύνολο των 18 κατηγορουμένων.

«Το δικαστήριο έχει τη δυνατότητα να καλέσει τους κατηγορούμενους προς διερεύνηση της αλήθειας. Είναι απαραίτητη η εμφάνιση των κατηγορουμένων κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων για να δούμε αν πράγματι τους αναγνωρίζουν» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός.

Η πλειονότητα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξε πως η καθημερινή παρουσία των εντολέων τους στο δικαστήριο θα έχει για εκείνους οικονομικές συνέπειες καθώς θα τους δημιουργήσει προβλήματα με την εργασία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here