Ήρθε η ώρα του πικρού «λογαριασμού» για τον Αλέξη Τσίπρα…

1
13

Η κυβέρνηση δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει τι συνέβη από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο, όταν η χώρα βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός ευρώ. Συνεχίζει στην ίδια λογική, προσπαθώντας να διαπραγματευτεί εκείνα τα οποία η ίδια συνομολόγησε στο μνημόνιο του καλοκαιριού.

Αποτέλεσμα: οι Γερμανοί έστειλαν τον Λετονό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκή Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις να εξηγήσει ότι δεν γίνεται να αλλάξει τίποτα από όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί. Και να προειδοποιήσει ότι αν δεν ληφθούν αμέσως όλα τα μέτρα, δεν θα εκταμιευτεί η δόση των 2 δισ ευρώ, δεν θα ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες και, συνεπώς, θα κινδυνεύσουν με κούρεμα οι καταθέσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει ότι έφτασε η ώρα του πικρού «λογαριασμού» και προσπαθεί να περιορίσει, όσο μπορεί, το κόστος. Δυστυχώς, και για εκείνον και για όλους εμάς, δεν πρόκειται να κάνουν καμιά υποχώρηση οι δανειστές. Μπορεί να υποσχέθηκε προεκλογικά ότι είναι ικανότερος να επαναδιαπραγματευτεί τα επώδυνα μέτρα, η πραγματικότητα όμως είναι οδυνηρή. Τίποτα από όσα συμφώνησε με το μνημόνιο δεν πρόκειται να αλλάξει

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για το χατίρι της εξουσίας η αριστερά εγκλημάτησε τόσο κατά του Ελληνικού λαού όσο και εναντίον του εαυτού της. Ο Τσίπρας πρέπει να πληρώσει ακριβά την αλαζονεία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here