Ισλανδία: Ξέθαψαν τον «βράχο της ξωτικίνας» για να… κατευνάσουν ξωτικά

0
13

 

Σειρά από ατυχή περιστατικά σημειώθηκαν στο Σιγκλουφιέρντουρ, στα βόρεια, σε ένα σημείο όπου τον Αύγουστο του 2015 καλύφθηκε με τόνους από μπάζα ο Αλφκονουστέιν, δηλαδή ο «βράχος της ξωτικίνας» για την κατασκευή δρόμου.

Είδαν αποείδαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας δημοσίων έργων κι αποφάσισαν να λάβουν έκτακτα μέτρα! Προκειμένου λοιπόν να κατευνάσουν τα… οργισμένα ξωτικά για τη διατάραξη του φυσικού τους περιβάλλοντος, αποφάσισαν να ξεθάψουν τον βράχο, σύμφωνα με την εφημερίδα Morgunbladid.

Ο θρύλος των καλικάντζαρων παραμένει ζωντανός στη χώρα, καθώς πολλοί θεωρούν ότι με την κατασκευή ενός δρόμου τα πλάσματα αυτά εκνευρίζονται και εκδικούνται τους ανθρώπους προκαλώντας διάφορες ζημιές, έτσι προσπαθούν να τα ηρεμήσουν αποκαθιστώντας το περιβάλλον τους.

Αρχικά, ο δρόμος που είχε κατασκευαστεί πλημμύρισε. Έπειτα από μια κατολίσθηση, ένας άνδρας που πήγε να εξετάσει τις ζημιές που είχαν γίνει, τραυματίστηκε. Ένας εκσκαφέας χάλασε. Ένας δημοσιογράφος που πήγε να βιντεοσκοπήσει την περιοχή έπεσε σε ένα βούρκο, κόλλησε και χρειάστηκε να τον τραβήξουν έξω. Οπότε προχώρησαν σε… εξορκισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here