Ισχυροί νοτιάδες, βροχές & σκόνη

0
9

Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Η αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ από τα δυτικά. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασια: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά από το βράδυ βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασια: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές . Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Αττική Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασια: από 19 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here