Ξανά μαζί ύστερα από 70 χρόνια μετά τον χωρισμό τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
24

 

Το 1940, ο νεαρός τότε Βρετανός Roy Vickerman άλλαξε σχολείο και από την βρετανική πρωτεύουσα μετακόμισε στην πόλη Stoke on Trent, κοντά στο Λονδίνο. Όταν η δασκάλα σύστησε τον καινούριο μαθητή στους συμμαθητές του, εκείνος πρόσεξε την ομορφότερη κοπέλα στην τάξη, την μετέπειτα σύντροφό του Nora Jackson.

Roy Vickerman4

Ο 90χρονος σήμερα βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε να «βομβαρδίζει» με ερωτικά σημειώματα την καλή του μέχρι που οι δύο τους έγιναν ζευγάρι. Το 1944 ο Roy έφυγε για τον πόλεμο, αλλά νωρίτερα είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και της είχε προσφέρει δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο άντρας πολέμησε στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, αλλά, όταν στις αρχές του 1945 επέστρεψε στην πατρίδα του ζήτησε να διαλύσει τον αρραβώνα με την Nora εξαιτίας του μετατραυματικού στρες που υπέστη στο πεδίο των μαχών.

Roy Vickerman

Το 1946 το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά. Το 2015 ο 90χρονος αποφάσισε να συναντήσει και πάλι την Nora, για να ανακαλύψει τα ίχνη της ζήτησε την βοήθεια ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC. Στις 3 Ιουλίου του 2015 ο Roy Vickerman, «οπλίστηκε» με θάρρος, αγόρασε ένα μπουκέτο λουλούδια και βρέθηκε στην εξώπορτα της Nora.

Roy Vickerman1

Όπως είπε δεν ήξερα αν ήταν παντρεμένη αν θα με δεχόταν πίσω. Είπα στον οδηγό του ταξί να με περιμένει. Όταν εκείνη με είδε στην εξώπορτα με αγκάλιασε χαμογελώντας μου. Τέσσερις ώρες αργότερα είπα στον οδηγό ταξί ότι πλέον θα έμενα…

Roy Vickerman2

Στις 26 Μαρτίου του 2016, την ημέρα που η Nora έγινε 90 ετών, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει το 1945.

Couple engaged 70 years later

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here