«Ξύλο» έφαγε αντιδήμαρχος γιατί έκανε έλεγχο σε καφετέρια στον Εύοσμο

0
46

 

Έδειραν τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Σωτήρη Μαγόπουλο, επειδή θέλησε να κάνει έλεγχο σε καφετέρια της πλατείας Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.

Σε κεντρική καφετέρια του Ευόσμου έγινε το περιστατικό,όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέριας εμπόδισε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με συνοδεία αστυνομικών ή εισαγγελέα. Ο αντιδήμαρχος όντως επέστρεψε στην καφετέρια συνοδεία αστυνομικών και έγινε ο έλεγχος.
Ο πατέρας του επιχειρηματία, αμέσως μετά αναζήτησε τον αντιδήμαρχο και του επιτέθηκε ξυλοκοπώντας και γρονθοκοπώντας τον με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά και η νοσηλεία του σε νοσοκομείο.

Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβη. Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί.

Υπεύθυνος της καφετέριας είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν. Ωστόσο δεν θέλησε να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Πηγή: seleo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here