Κ. Μπογδάνος: Οι γνωστοί κάφροι είπαν πως με το «ΟΧΙ» παραιτούμαι

0
5

Την απάντησή του σε όσους υποστήριξαν ότι σε ενδεχόμενη επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα θα δήλωνε την παραίτησή του έδωσε ο  δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος  μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Aκολουθεί η ανακοίνωσή του στο Facebook:

«Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: «Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο.» Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες. Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.

Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσα χρόνια να μας εκπροσωπούν ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here