Κ. Χατζηδάκης: Να ψάξουμε αρχηγό νέο στις ιδέες, όχι στην ηλικία

0
10

Αρχηγό νέο στις ιδέες και όχι στην ηλικία χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Μιλώντας στο ΜΕGA ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε την ανάγκη ανανέωσης της φυσιογνωσμίας, των θέσεων, της στελέχωσης και της εικόνας του κόμματος.

Σχολιάζοντας τα περί «αντι-Τσίπρα» ο κ. Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Φανταζόμαστε έναν καβαλάρη, ίσως πάνω σε ένα λευκό άλογο, ο οποίος θα έρθει και θ΄ανανεώσει την παράταξη. Μα αν γύρω γύρω υπάρχουν μια σειρά παγίδες, διότι το κόμμα ως λογική δεν έχει ανανεωθεί, ο καβαλάρης αυτός πάνω στο άσπρο άλογο θα πέσει στις παγίδες».

Από την πλευρά της, η ευρωβουλευτής του κόμματος Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είπε ότι «χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο νεότερο, γιατί το δίλημμα παλιό ή νέο λειτούργησε και είναι προφανές ότι λειτούργησε εις βάρος μας».

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η Ν.Δ. χρειάζεται στην ηγεσία της έναν άνθρωπο «ο οποίος θα απευθυνθεί στο ευρύτερο ακροατήριο της κεντροδεξιάς αλλά και στο μεταρρυθμιστικό κέντρο».

«Δεν χρειαζόμαστε μόνο τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ., χρειαζόμαστε τον άνθρωπο που θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός και θα πάμε με αυτόν στις εκλογές και θα κερδίσουμε», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here