Και άλλη αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ για τη… Λαϊκή Ενότητα

0
7

 

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ανακοίνωσε την σύμπραξή του με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο λόγος για τον πρώην αναπληρωτή τομεάρχη Ενέργειας και Ανάπτυξης των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Λελιάτσο.

Σε δήλωσή του ο κ. Λελιάτσος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σεβόμαστε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Συμπράττουμε με την Λαϊκή Ενότητα και αγωνιζόμαστε μέχρις εσχάτων για την εθνική ανεξαρτησία για την ιστορική μας υπερηφάνεια και για το μέλλον της χώρας. Οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε όρθιοι».

Μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία της Λαϊκής Ενότητας που ήδη είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της η Ραχήλ Μακρή.

leliatsos.facebook

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Λελιάτσου

«Ο Ελληνικός λαός πέντε χρόνια τώρα βιώνει την πιο βάρβαρη και πιο αήθη πολιτική κοινωνική και οικονομική βία. Ο σχεδιασμός των πιστωτών και των εγχώριων συμφερόντων σε αγαστή συνεργασία με τους προθύμους πολιτικούς ταγούς ετοιμάζουν το πιο βάρβαρο και ανηλεή πόλεμο εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Σε αυτή την πολιτική δεν μπορεί και δεν νοείται να μείνουμε ως απαθείς θεατές της καταστροφής και της εκποίησης της χώρας, δεν μπορεί και δεν νοείται να συναινέσουμε στις προθέσεις των τραπεζιτών, δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με εκείνες τις δυνάμεις που εξαπατήσανε και υφαρπάξανε την ψήφο του Ελληνικού λαού που εναπόθεσε την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με όλους αυτούς που τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με τα ψευτοδιλήμματα περί εξόδου της χώρας από το ευρώ. Καλούμε τους πάντες σε γενική συστράτευση στην μόνη και ειλικρινή πολιτική δύναμη που έμεινε σταθερή στις αξίες και στα οράματα ενός ολόκληρου λαού που ελπίζει.

Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα

Συμπράττουμε με την Λαϊκή Ενότητα και αγωνιζόμαστε μέχρις εσχάτων για την εθνική ανεξαρτησία για την ιστορική μας υπερηφάνεια και για το μέλλον της χώρας.

Οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε όρθιοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here