Και η Ελλάδα μέσα στις 60 χώρες που απειλούν οι τζιχαντιστές

0
12

 

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, στο οποίο εκτοξεύει απειλές εναντίον των χωρών που συμμαχούν εναντίον του, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται για πρώτη φορά και η Ελλάδα.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την Mirror χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του.

Συγκεκριμένα, στο επίμαχο βίντεο, ακούγεται στην αρχή μία φωνή που λέει σε άπταιστα αγγλικά πως: «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μία καρτέλα με τις σημαίες 60 χωρών, τις οποίες οι τζιχαντιστές θεωρούν εχθρούς τους.

Στο βίντεο του ΙΚ μία φωνή λέει: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν».

Το βίντεο επίσης απειλεί τους συμμάχους που παλεύουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

«Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας.

Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει».

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here