Καλαμάτα: Δύο ανήλικοι είχαν κλέψει 35 δίκυκλα σ΄ένα χρόνο

0
6

 

Εξιχνιάστηκαν τριάντα πέντε περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Πέμπτη το πρωί στην Καλαμάτα δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι ανήλικοι, αφού αρχικά αφαίρεσαν δίκυκλο όχημα στην Καλαμάτα, στην συνέχεια προκάλεσαν πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την καταστροφή τού οχήματος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του έτους 2015 έως και στις 17.2.2016, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, είχαν διαπράξει ακόμη τριάντα τέσσερις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, ενώ στη μία είχαν προκαλέσει και πυρκαγιά.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι τέσσερις ανήλικοι, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, στις 27.2.2015 και στις 3.1.2016, στην Καλαμάτα, προκάλεσαν πυρκαγιές σε δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα από δίκυκλα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here