«Κάλεσμα» Θεοχαρόπουλου σε Ποτάμι: Να αποφασίσει πώς θα κινηθεί και εδώ είμαστε

0
3

 

«Δεν πρέπει να πιέσουμε τόσο πολύ τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή ώστε να μην υπάρξουν αρνήσεις, που θα οδηγήσουν σε τελικό αρνητικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό θέλω να αφήσουμε τον κάθε χώρο, το κάθε κίνημα το κάθε κόμμα να αποφασίσει δημοκρατικά» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αναφορικά με τα όσα αναφέρει σε άρθρο του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος για κοινή πορεία Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Ποταμιού άμεσα στη Βουλή.

«Απ’ ό,τι γνωρίζω το Ποτάμι έχει συνέδριο το επόμενο χρονικό διάστημα. Συνεπώς να αποφασίσει το πώς να κινηθεί και εδώ είμαστε την άνοιξη να προχωρήσουμε σε συλλογικές διαδικασίες, οι οποίες εύχομαι και ελπίζω να οδηγήσουν σε μια μεγάλη παράταξη» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος όμως εμφανίζεται θετικός στην πρόταση Βενιζέλου, με στόχο τη διεύρυνση του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

«Όσο περισσότερες δυνάμεις είναι σ’ αυτή τη διαδικασία τόσο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα για τη μεγάλη παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου στη χώρα» είπε, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι να συμμετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις και να αλλάξουν όλα, χωρίς φοβικά σύνδρομα.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την πρόταση της κ. Γεννηματά για εκλογή της νέας ηγεσίας της κεντροαριστεράς από τους πολίτες είπε ότι αυτό που επείγει είναι να ενισχυθεί και να ισχυροποιηθεί άμεσα ο προοδευτικός πόλος και αναφέρθηκε στις προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για καταπολέμηση της ανεργίας, ενίσχυση της παιδείας και της υγείας, αλλά και τη δημιουργία ενός αναπτυξιακού μοντέλου μακριά -όπως είπε- από τον κρατισμό που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here