Κάμερον: Όποιος θέλει «πολιτικές» συγκινήσεις να πάει στην Ελλάδα

0
3
Prime Minister David Cameron, speaking at the opening of the GAVI Alliance immunisations pledging conference in London, June 13 2011

«Όποιος θέλει ‘πολιτικές’ συγκινήσεις να πάει στην Ελλάδα – μού λένε ότι είναι συναρπαστική χώρα, αλλά όσα γίνονται εκεί δε νομίζω ότι είναι συναρπαστικά, νομίζω ότι είναι τρομακτικά» δήλωσε την Κυριακή ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον υπερασπιζόμενος το γεγονός ότι η προεκλογική του εκστρατεία περιλαμβάνει μόνο αναφορές στην οικονομία.

«Τίποτε δεν με νοιάζει περισσότερο από την οικονομική ασφάλεια της Βρετανίας, και οι Εργατικοί μπορούν να πάρουν τις επικρίσεις εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βρετανός πρωθυπουργός.

Σε ομιλία του στο Σόμερσετ, ενόψει των εκλογών της 7ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας υπεραμυνόμενος των πεπραγμένων της κυβέρνησης των Τόρις, ο κ. Κάμερον ανέφερε ότι «τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομική ασφάλεια της Βρετανίας».

«Περισσότερες δουλειές, περισσότερα σπίτια, περισσότερες επιχειρήσεις, βρεφονηπιακοί σταθμοί και μεγαλύτερη ασφάλεια στη συνταξιοδότηση. Αυτές είναι πολιτικές που εξιτάρουν εκατομμύρια περισσότερους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here