Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων

0
7

 

Η συμφωνία επετεύχθη μετά την σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος  στην Ολομέλεια της Βουλής και επιτέθηκε στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει σε κανέναν αμφιβολία ότι εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες που υπήρχαν; διερωτήθηκε.

«Φτάσαμε σε σημείο να απευθυνθούμε και σε Ανατολή και σε Δύση. Για μας τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού. Αν υπήρχε λύση ακόμη και με εθνικό νόμισμα, θα την στηρίζαμε, αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε λόγω της συμφωνίας που έγινε από το 2009» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο σημείωσε και αυτό αποτελεί διαφοροποίηση από τα προηγούμενα μνημόνια, υποστήριξε, θέση που προκάλεσε την έκρηξη βουλευτών της Ν.Δ.

«Εσείς εγκλωβίσατε το ελληνικό λαό, αλλά τώρα αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι το αγγλικό. Αυτό σημαίνει ότι η πατέντα που είχατε στήσει για να πουληθεί η περιουσία του ελληνικού λαού τελειώνει σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Βουλευτές της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Σοφία Βούλτεψη χειροκρότησαν ειρωνικά και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε: «Ακούω τον εκπρόσωπο της ΚΕΣΤΡΕΛ που κατέθετε ερωτήσεις».
«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος επισημαίνοντας ότι με την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια προστατεύεται η πρώτη κατοικία και δίνεται νέα ευκαιρία στους εμπόρους, καθώς η απαγόρευση επιχειρείν σε όσους εντάσσονται στον πτωχευτικό κώδικα μειώνεται από τα 10 έτη στα 3 έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here