Καμμένος: Αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο θα είχαμε εμφύλιο

Γράφει: aixmi

Η μη υπογραφή της συμφωνίας θα σήμαινε την οικονομική καταστροφή της χώρας με συνέπεια να εκτινασσόταν η ανεργία ενώ οι άνεργοι θα έπαιρναν τα όπλα με αποτέλεσμα να είχαμε εμφύλιο πόλεμο και παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη του, σήμερα (ημέρα Πέμπτη).

Για τη διαφθορά ανέφερεε ότι αν οι ΑΝΕΛ είναι στην κυβέρνηση «θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όσοι έκλεψαν δημόσιο χρήμα και θα δεσμεύσουμε τις περιουσίες τους», προσθέτοντας ότι θα ελεγχθούν «όλα τα θαλασσοδάνεια».

Επιπλέον, είπε ότι αν οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν και πάλι σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσουν, ρόλο καθώς έχουν αποφασίσει την συμμετοχή τους στην ομάδα διαπραγμάτευσης, αλλά και ενεργό ρόλο στο οικονομικό επιτελείο.

Παρότι ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά προβλέπεται στη νέα συμφωνία και πρόκειται να εφαρμοστεί τον Οκτώβριο ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο θα είναι casus belli, ενώ για την επιβολή ΦΠΑ στην Μύκονο και την Σαντορίνη ως «πλούσια νησιά» είπε ότι σε αυτό συνέβαλε και η εικόνα που δημιουργήθηκε από «όργια με κοκαίνη και πάρτι με ‘βίζιτες και βίζιτους’», προσθέτοντας «τώρα που θα ανοίξουν οι δικογραφίες και του Noor 1 θα δούμε πολλά».

Tέλος απέκλεισε κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αν παραμένουν σε αυτό ο Βενιζέλος και ο Λαλιώτης.

 

 

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*