Καμμένος: Δεν μπορούν να σταματήσουν οι εργασίες για τα hotspots (BINTEO)

0
9

 

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για τα hotspots και επισήμανε ότι «το υπουργείο, έχει υποσχεθεί να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι τις 15 του μηνός. Αυτό θα γίνει πράξη».

«Το Υπ. Εθνικής Άμυνας δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή του που θα γίνουν τα hot spot. Εμείς, όταν μας ζητήθηκαν κάποια στρατόπεδα, τα παραχωρήσαμε με τη δέσμευση της καταβολής προς τα ταμεία, του 5% που θα πηγαίνουν προς το προσωπικό», είπε αρχικά ο υπουργός και συνέχισε:

«Το ΥΠΕΘΑ ανέλαβε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσει μια υποχρέωση του κράτους. Εμείς ξεκαθαρίσαμε στους δημάρχους Ιεροκάστρου και Σίνδου, ότι αν υπάρχει μία απόφαση για χώρο στη μεριά της Βορείου Ελλάδος, ο οποίος θα συμφωνηθεί από κοινού με τους δημάρχους για τη μεταφορά των Relocation center, είμαστε διατεθειμένοι να το μεταφέρουμε ανά πάσα στιγμή αυτό χρειαστεί. Όμως δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν αυτή τη στιγμή οι εργασίες γιατί πρέπει οι υποχρεώσεις της χώρας να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τις 15 του μηνός».

«Η υπόσχεση που έχει δώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι 15 του μηνός. Αυτό θα γίνει πράξη», πρόσθεσε o ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here