Καμμένος: Δεν πρέπει να συνδέουμε τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία

0
5

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως ο στρατός δεν θα εμπλακεί στο θέμα τροφοδοσίας της Ειδομένης, λέγοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι υπηρεσία τροφοδοσίας τροφίμων.

Όπως ανέφερε, ο στρατός ανέλαβε ένα έργο συγκεκριμένο, να φτιάξει τις υποδομές άμεσα και να οργανώσει τη λειτουργία τους. Ο στρατός, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ανέλαβε την τροφοδοσία, μέσω εταιρειών, σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας, κάτι που δεν είναι η Ειδομένη.

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Γιάννη Μουζάλα τόνισε ότι δεν πρόκειται για το πρόσωπο, αλλά για τις δηλώσεις που έκανε για την ΠΓΔΜ τις οποίες χαρακτήρισε «πάρα πολύ βαριές» και υποστήριξε ότι αν η ΝΔ κάνει πρόταση μομφής, οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά του Γιάννη Μουζάλα.

Όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμφώνησαν με τον πρωθυπουργό να γίνει πρώτα η συζήτηση για τη διαφθορά στη Βουλή και στη συνέχεια θα τεθεί το θέμα.

«Οι ΑΝΕΛ δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής» επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Π. Καμμένος.

Για το θέμα της τρομοκρατίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι είναι τεράστιο θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει όλους, εκτίμησε ότι υπάρχει διείσδυση τρομοκρατών και στα Βαλκάνια, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι πρόσφυγες είναι θύματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here